Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplockad ur byrålådan. Ibland sprudlar det! :-)


TACK!


Hur skulle jag kunna annat än tacka dig
tacka dig för livet
kärleken och glädjen?
Hur skulle jag kunna annat än tacka dig?

Mitt hjärta tar glädjeskutt
över din kärlek till mig
Jag vill blåsa fanfarer
hänga i lianer
skjuta ett skott
dra ur en propp

slänga ett godisregn
göra en virvlande danspiruett

spela virveltrumma
ta ett jätteskutt

hålla vatten och åka karusell
och avsluta med en hejdundrande
fyrverkeri-smäll!!

Ändå skulle det inte mätta mitt hjärtas
outtömliga tacksamhetsenergi

Jag kan inte mer
än säga ett litet ord
laddat med kraft:
TACK!




Fri vers av Marreb
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-09 20:54



Bookmark and Share


    eva m h
Jättesprudlande och glad dikt! Fin!
2006-11-09

    Cammo
Åh vad härligt att någon är glad och tacksam för en gångsskull :D Jätte bra
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb