Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öhm

jag vänder mig
du ler
vänder mig bort
vill inte se
vill inte höra
dina känslor

snabba steg
hugg i ryggen
slår i knäna när tyngden behöver mer stöd än ömma fötter

ser världen ur en annan synvinkel nu
allt förr så vitt och svart
är nu grått




Fri vers av jennie.
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-09 21:59



Bookmark and Share


  Lapptanten
\"är nu grått\". Likgiltighet, hemska känsla. Uppskattar mycket dina enkla formuleringar, enkla men så precisa. Det är svårt att skriva enkelt. Du klarar det med bravur!! =)
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.