Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollmuppen skrev mer blaj

Jag mötte dig när jag var sexton år
hösten var kall och vintern var svår

Tröst det gav du mig var dag
och mod när jag var svag

Men med tiden förändrade du mej
kärlek blev behov, kunde inte säga nej

Försummade mitt jobb och mina vänner
utan dig vet jag inte vad jag känner

Allt är nu tomt, hur kom jag dit?
det blev så fel, min kärlek som var sprit.




Fri vers av Benny
Läst 589 gånger
Publicerad 2004-12-12 23:14



Bookmark and Share


  TBJ
Det var konstverk på hög nivå det där. Tänk om fler kunde skriva så, det vore roligt
2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Benny