Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter här och skriver men får inte fram nånting vill skriva något roligt har jag ingen humor när allt kommer omkring?


middag

Skulle på middag
hos en flicka så grann
det hade tagit lång tid
men till slut jag hennes hjärta vann

tänkte ta med mig en blomma
ville ju visa att man är en känslig grabb
gled in i en affär då magen började kurra
den var min lunch, en ljummen kebab

vilken trängsel det var
vad är det alla gör?
magen är dessutom i uppror
måste lufta mina rör

mitt i allt liv kommer nog ingen något märka
så jag tryckte till men slutade tvärt
kände något blött
det var inte bara en fjärt

kallsvetten började rinna
men det var inte det enda som rann
jag blev blek
och mitt mod försvann

stod febrilt och tänkte
medan något letade sig nedför mina ben
blir nog ingen middag för mig
jag kommer bli sen

smög efter väggarna
och letade efter en toa
det här är inte sant
det kan ju inte någon roa

ser då en vakt som glor på mig
verkar jag skum då jag smyger omkring?
blek och kall koncentrerar jag mig
han går med bestämda steg i min riktning

det här går inte an tänker jag
en visiterande hand mot min magsäck
så är allting slut
då finns det på mina byxor ingen ren fläck

gjorde det enda raka
och sprang mot närmsta utgång
men då gick magen sönder
och protesterade med en ljudlig sång

fortsatte springa
och benen färgades bruna
stänkte ner väggar och golv
och en och annan nuna

kom hem ganska sent
jag ville bara skrika
dan vart ju nästan förstörd
fan, jag handlar aldrig mer på ICA




Fri vers av Benny
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-05-02 13:52



Bookmark and Share


  purpleangel
skrattar så tårarna sprutar...
SUVERÄNT skrivet.. :)
Kass i magen och handla..hmm kan inte va den bästa kombintaionen direkt..
2005-05-14

  TBJ
hehehehhehe handlar aldrig på ica efter ett kebabmål
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Benny