Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var länge sen

Att blott få älska en stund
Att bara få se dig en sekund
Att omfamnas av din lukt
Att smekas av din andedräkts fukt

Var det bara en dröm?
Det var så länge sen
Jag förlorade min ängel
och min bästa vän




Fri vers av Benny
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-01-10 04:07



Bookmark and Share


    Benny
Det tycker jag inte alls, hade jag skrivit odör eller stank hade det varit en helt annan sak.
2005-07-18

  RobertD
Förlåt en petig kommentar, men är inte lukt något negativt och doft någonting positivt? "Att omfamnas av din lukt" känns som om hon luktar illa... Jämför "Att omfamnas av din doft". Annars tycker jag att den har bra tempo och innehåll. /Robert
2005-07-15

  TBJ
Det var härliga rader det där gosse.
2005-01-10

  Cattis Rönn
text...om förlorandet av någon man tycker om...Bra skrivet!!
2005-01-10

  Markattan
Sorgliga, men väldigt vackra ord.
2005-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Benny