Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla män som spelat under hennes balkong




dricker flera liter vatten för att
jämna ut efter alla tårar vi gråtit
ackord låter helt
fel för tillfället samlar på delar av dig ord
du sagt kliv du tagit


och kärlek är kanske överskattat
men vad det de som
aldrig upplevt vad vet ni
&
vad vet jag


: när det regnar är det svårt att
hålla ögonen öppna men något vi alltid vet
är vem vi älskar och varför men vi
vet inte hur
hur regnet ska sluta hur dörrar ska
öppnas

allt jag vill säga är att jag
vill hålla om dig för det
vill jag ju


mamma har ont i nacken storebror har
ont i bröstet sjung bort dina
bekymmer dansa bort dina problem

och
när vi älskar varandra när vi
spelar våra spel sjunger våra sånger

det är allt vi tycker om
(och så dig
förstås)


jag får
stenar i huvudet dom går på pudersnö cattis har
rakat bort allt hår det blev inte alls fint
men det växer väl ut



så småningom





Fri vers av livet
Läst 1600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-11-20 22:46



Bookmark and Share


  thyme
aah, jag blir helt galen på den här, alltså. jag älskar verkligen början,
och sen slutet

\"jag får
stenar i huvudet dom går på pudersnö cattis har
rakat bort allt hår det blev inte alls fint
men det växer väl ut



så småningom\"

jag vet att jag har kommenterat typ alla dina texter och så, men alltså, jag kan inte låta bli när det är såhär bra. det är bara så.
2007-10-06

    eventualiteter
alltså...jag älskar det du skriver. <3
2007-08-27

  Amina
titeln den är underbar och dikten likaså
//amina
2007-03-20

    Sushi
tycker så mycket om slutet.
början är inte så dum den heller.
och allt i mitten.
2007-01-05

  osynlig
pudersnö
vad vackert
och dina radbyten är så mysitiska och så underbara. det gör att texten blir helt annorlunda än om man inte hade radbyten. .
det är det som gör dig så otroligt bra hanna!
2006-11-22

  verkligen
åh ja, du är bra
om inte bäst
den här har en skön känsla av att "nu är jag på botten och jag kan bara komma uppåt men jag vill ha dig"
men jag kanske feltolkar
fast dikter är väl till för att feltolkas

jag hade bara en liten reflektion:
jag tycker att vi vet vem och hur vi älskar,
men vet man varför?

den här är bokmärke
helt klart
2006-11-21

  Bump
FAVORIT.
2006-11-21

  edvin medvind
Det här är det finaste jag har läst på länge. Jag ska bokmärka den här.

Jag börjar nästan gråta när jag läser det här:

: när det regnar är det svårt att
hålla ögonen öppna men något vi alltid vet
är vem vi älskar och varför men vi
vet inte hur
hur regnet ska sluta hur dörrar ska
öppnas

allt jag vill säga är att jag
vill hålla om dig för det
vill jag ju

Det är så fint. Du är så jävla bra. Tack för att du finns.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet