Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholm 4 ever



irländska hjärtan
och whisky
och den där tjejen
du inte träffat på skitlänge
ja jävlar killen
det svänger
du har groovet
du kan leken
du kan göra
vad du känner för
och smygtitta
på de omkring dig
på tunnelbanan
gamla polare från förr
\'hur gåre\' med skrivandet?\'
dansa min docka
ser du
trådarna de fäst
i din hud

ja för satan
irländska hjärtan
och gin
i pappmuggar
vi dricker
utanför dagiset
där vi växte upp
minns du
minns du västberga blues
och solbergakids?
det var
som igår
och idag

och dödsfallen
klingar i huvudet
vem var du då
vem var du
och vem är du nu
du är tillbaka
den förlorade sonen
bara en
liten tripp
och en liten till
de känner ju dig killen
de vet vem du är

back in business

stockholm 4-fucking-ever






Fri vers av Robert W
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-03-05 23:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jorden är rund, man kommer tillbaka till samma ställe om man bara går långt nog i sin högst personliga strävan att känna sig själv och världen
om själva texten? jag tycker den precis som ett par leriga brallor som fått torka i solen står för sig själv
2008-11-11

  Laijza
haha, en ovanligt kul dikt av dig. Lägger ingen tolkning alls i den, varför ska man det på denna sida..snacka om tolkningar hit och dit. Klapp på axeln, dunk i ryggen *raaap*
Språket var förjävligt fomen sög helheten saknade ramar men känslan dög:)
2007-03-08

    Erika H
så kom kom
tillbaka till platser
där allt kunde varit annorlunda nu om det då varit inte
och spring spring
för nu är det dags att dra i trådarna som leder dig
hit eller dit
faan
du är grym....
så grym
bravo
2007-03-06

  Merrlina
bra bra
Vet du jag har irlänskt blod *S*
2007-03-06

  Tove Meyer VIP
jag är för trött för att kommentera, har lämnat några liter blod idag och känner mej lite yr. men ville bara lämna några avundsjuka spår här hos dig igen.
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W