Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris

ruttnande lik

önskningar om något som inte finns
svartnande strukturer

vindens brus genom trädens blad i den kolsvarta natten
flytande färger

te, chockladkaka och ruttnande lik
i mitt sinne

försvunnet

men en gång, i ögonvrån

mitt i natten, invaggad av trädens brus, på mitt landställe i min säng, påsken 2005

skuggor av färger, skuggor av önskningar, skuggor av liv
men allt var bara ruttnande lik


längre ner i betongen, i sörjan


fyfan jag vill inte känna såhär
jag hatar

dessutom: min egen reaktion?

jag hatar de människor, former och lagar som finns
jag hatar de tankar, de kännslor, de dörrar
som finns

de drömmar...

de färger...

kugghjul i mörkret

enkelt


men jag vågar inte

gnistrande, skimrande metall i omöjliga former
normer...

tur att jag fick information om den andra sidan, godnatt

REPRIS
REPRIS AV DET LIV
REPRIS AV DITT LIV
REPRIS AV ALLT LIV

och tuggande kugghjul i mörkret
i skuggan

av allt


:)




Fri vers av daar
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-11-12 01:37



Bookmark and Share


    mystikrytmik
"gnistrande, skimrande metall i omöjliga former
normer...
och tuggande kugghjul i mörkret
i skuggan"

me likes!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar