Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Kan man nån gång vara nöjd med det man har )?!


Vill Ha Mer

här står vi
individer
med olika själaliv

otacksamma
tacksamma

nöjda
men aldrig nöjda
över situationerna
vi försätter oss i
som sätter sig över oss
trots övervinnelsen






Fri vers av Malin Johansson
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-12-13 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.