Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Fattas Mig

Det svarta hålet inom mig
Växer
Varje stund utan dig
Äter mig inifrån
Tills det bara finns tomhet kvar
Mitt yttre är en vägg, en fasad mot verkligheten
Och inom mig finns snart inget kvar
Du fattas mig.




Fri vers av Kickan
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:22



Bookmark and Share


  liban
bra skrivet ! en säker början i ditt liv som poet
2006-12-29

  Lena K Nilsson VIP
"Du fattas mig"...så bra uttryckt!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan