Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden lämnar många spår

Liksom tiden flyger förbi
Fösvinner du längre och längre bort
Jag önskar jag kunde stoppa tiden
Så du kunde ta mig i din famn.

Liksom tiden försvinner du
Och jag kan inte bestämma över dig,
Lika lite som jag kan bestämma över tiden.




Fri vers av Kickan
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-12-28 20:21



Bookmark and Share


  Arte
Tjena ÅSA!!! coolt o hitta dig här :) fin poesi btw
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan