Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ängel

Jag finner inte ord
För att tala om
Hur mycket du betyder
För mig

När mörkret slöts
Omkring min kropp
Ingenstans fann jag ljus
Då fanns du där
För mig
Visade mig vägen till ljuset

Du är mer än bara en vän
Så mycket mer
Du är en ängel




Fri vers av Kickan
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:36



Bookmark and Share


  liban
wow! man önskar nästan att man vore den där ängeln. Så mycket kärlek som denna dikt utstrålar vill man så gärna ha
2006-12-29

  Gunilla Karlsson
Jag älskar änglar.
2006-11-12

  Lena K Nilsson VIP
Ja, att finna en ängel är underbart!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan