Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Önskar

Jag önskar
Att jag kunde hata dig
Jag önskar
Att jag kunde få skrika
Vara arg
Ilsken

Men jag kan inte
Inte hata dig
Inte skrika åt dig
Vara arg på dig
Går inte

Jag önskar
Att jag inte behövt
Önska
Att jag kunde hata dig.




Fri vers av Kickan
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:46



Bookmark and Share


  Annicka
Du beskrev den känslan bra, jag känner igen mig lite faktiskt.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan