Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i åttan, om en bekant jag har (inte för att hon är död, men).


Apati

Aldrig sade hon ja
Aldrig sade hon nej
Aldrig hade en åsikt
Hon ville inte hjälpa
Inte heller hjälpas
Dog, bortglömd av alla
Aldrig brydde hon sig




Bunden vers (Annat versmått) av Malin Hy
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:41



Bookmark and Share


    eva m h
Bra beskrivning!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy