Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick.


Unga fröken Fridolfina

Unga fröken Fridolfina,
hon snubblade på en lina
Ibland åt hon flundra
varför kan man undra
när stjärnorna vackert skina




Bunden vers (Limerick) av Malin Hy
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy