Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet (finns du?)


Isrosor sprider sig över min rygg
När jag sitter ensam
(igen)
Stirrar hjälplöst in i mig själv
Men hittar inget annat än just
Ingenting

Och hud som skriker efter närhet
Skaver
Mot själen som tar för mycket plats
Medan händer längtar efter att få torka
Någon annans tårar
För att för en gångs skull få känna sig…
För att för en gångs skull få känna




Fri vers av Lithia
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-11-12 22:24



Bookmark and Share


  sofiavishet
Du är verkligen begåvad i att skriva poesi... trodde du var över 20 när jag läste din dikt och så var du 15.. verkligen imponerande :)
2006-11-18

  Marreb
Din text gör att hjärtat blöder. Det känns. Man känner vad du känner. kram
2006-11-15

    Cammo
fin.. sårögd.. jag känner verkligen något när jag läser den.

Medan händer längtar efter att få torka
Någon annans tårar
För att för en gångs skull få känna sig…
För att för en gångs skull få känna

jag gilalde den biten extra mycket. JAg får mig att tänkta att orden som komemr efter "För att för en gångs skull få känna sig…" är behövd... och det är något som jag kan uppfatta i hela dikten. om det var menigenn så ska du i alla fall veta att du är behövd.och om det inte var meningen är du fortfarande behövd.
Du är så stark, ge inte upp. Älskar dig

kram
2006-11-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du är så ung och ändå fortsätter du att förvåna mig genom att hela tiden skriva med sådan erfarenhet om livets hårda och bra, du skriver så moget, så himla bra verkligen.
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia