Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag tänker alltså finns jag\" kan förvisso stämma. Men jag fungerar först när jag slutar att tänka och börjar att vara och handla. Jag mår bättre när jag går än när jag sätter mig ner och funderar över varför.


Dagar som längtar efter natt

Dagar då längtan styr mina tankar
då tankarna tar över min tillvaro
gör mig hjälplös och oförmögen
att handla eller skapa.

När ingenting längre existerar
runt omkring mig
utanför mina tankar
och jag har lagt beslag på hela rummet.

Där upphör jag för en stund
utan att tala eller interagera
utan att se eller höra
jag finns
men saknar all mening.




Fri vers av Max E
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E