Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar än

Väntar än
på förändringen
Väntar än
på sanningen
Jag letar än
efter meningen
Jag hör mig själv
i tomheten
Där stjärnorna
bär alla svar
om krafterna
jag inte har

En vandrare
med silverhår
Trampar fram
i djupa spår
En trasig natt
blev dag igen
Ett minne föll
från himmelen
Där stjärnorna
bär alla svar
om tankarna
som far och far

Längtan bär
mot nästa grund
Andas här
en liten stund
Kärleken
har flytt sin väg
och stjärnorna
blir fler och fler
Jag väntar än
på sanningen
Jag väntar än
på förändringen

Jag ser inga andra alternativ
än att döda mera tid




Fri vers av Claes
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-11-14 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes