Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet långt bort

Minnen ser jag framför mina stängda ögon
Doften och skratten ekar än i mitt huvud
Jag minns än idag hur du rörde mig
Hur du blev jag
Och jag blev du
Förstår du inte nu?
Att jag var så kär i dig
Men du bara struntade i mig
Gick din väg, såg åt ett annat håll
Jag älskar dig skriker jag i vinden
Mot din kontur långt bort
Du vänder dig inte om
Utan fortsätter längs vägen
Och jag hör fortfarande
Gruset rassla under dina
Skor
När du försvinner långt bort

Jag stod ensam kvar och lät vinden smeka mitt ansikte
Jag stod ensam kvar och
Grävde ner mina fingrar i handen
Jag gick en bit,
Bort till klipporna du vet
Hörde sången från havet
Innan du skrek
Jag tog ett steg ut, föll ett slag
På klippornas rand
Högt där ovanför
hör jag än idag skriket
Av dig som stod kvar




Fri vers av träsktrollet
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-11-14 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet