Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en orchidé

hårt
var det och
tungt
att slita av de djupa
rötterna

mörkt
var det och
ensamt
att sväva fritt i
universum

rotlös

varm
och full av
kärlek
som en vacker
orchidé
bär jag nu med mig mina
luftrötter

tyngdlös




Fri vers av Aisha VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-14 11:59



Bookmark and Share


  sabina stark
Välskriven och vacker i sin elegans.
2007-03-07

  Kimsan
Vackert!

Bokmärker

Kim
2007-03-05

    sunnanvind
Åh! Vad vackert formulerat!
2007-02-22

  Lilla My* VIP
Från att vara rotlös till att sväva tyngdlöst är stort!!
Mycket vacker dikt!!
2007-01-15

  Daniel lindqvist
mycket gemyntlig och fin med mycket i tanket kan man tro fint upplag och den håller enda till slut med sin halvsnåriga melankoli bygger den upp en stämning.som man sen ska glömma..,Me like a lot
2007-01-13

    Camillaa
mycket vacker!

/ C
2007-01-02

  issac.a.m
det gnistrar kärleks
2006-12-19

  Nanno
wow vilken beskrivning...helt underbart
2006-11-24

  Manal
vilken vacker beskrivning. tack!
2006-11-17

    Panta rei
Aisha! Vackert som alltid!
Vill kommentera så mycket mer...
...om friheten att bära med sig sina rötter, plantera sig var helst man trivs...
...om rotlösa själar som i tyngdlöshet rör sig i ett universum fullt av andra rotlösa själar, och ibland stöter emot varandra....
...om öppna sår, ensamhet och längtan vill jag också tala om - för din vackra, korta och koncisa dikt inrymmer så mycket - allt från förtvivlan till hopp - att fånga så mycket på så få rader är stort!
2006-11-17

    ej medlem längre
Ziba va por moamma nevshtin, tack
2006-11-15

  Albert
kanske du kan planteras på nytt
i varm jord
hoppas det
tror på det
2006-11-14

  Annmargreta
Det känns fint att läsa din text, mycket
fint och känslosamt. Kram Meta.
2006-11-14

    Camillaa
Bra, verkligen!
/ C
2006-11-14

    Syrak
Vackert skriven. Att slita av djup rötterna och att sväva med luftrötter, tyngdlös.
2006-11-14

  Al Sayab Al Sagher
lust och hoppfult
2006-11-14

    mellanmål
Du skriver fint =)

Mm
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP