Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold Kärlek

Långt bort från tid och rum
svävande långt bort
in i dina ögon

i ditt lugn befinner jag mig
trygg
säker på att kärlek finns
på att känslor existerar

känslor till dig
obesvarade för mig

men så länge du
ger mig frihet
utan gränser och dess like
så länge du tar mig
bort från tid och rum

spelar det ingen roll
för mig
om du inte vet
mina känslor
till dig

In i dina ögon
vet bara jag
hemligheten

i ett rött hjärta
svagt och starkt
Döljer jag dig
som ett kort i en ram

för inuti mitt hjärta
Ligger min hemlighet





Fri vers av Malin Johansson
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-12-14 16:09



Bookmark and Share


  Jasmine
fan va nice!
2004-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.