Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stycke två - samhället. Stycke tre - barnet.


Har jag någon framtid här?

Stora krav
På ett litet barn
Anstränger sig hårt
Försöker att leva upp till
Förväntningarna
Vad händer henne när hon blir stor?

Du behöver inte
Ha roligt nu
Det kan du ha sedan
När du blir äldre
Vad ska du bli när du blir stor?

Alla säger åt mig
Vad jag ska göra
För att lyckas i livet
De påstår att
Jag inte vet själv
Vad jag vill
Vad vill jag bli när jag blir stor?
Har jag någon framtid här?




Fri vers av Malin Hy
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:21



Bookmark and Share


    eva m h
Dessa funderingar är det nog många som har!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy