Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Härlig Syn

Jag ser oss
gåendes på gatan
Jag ser
en vision
en dröm
en syn
Svävande fotsteg
mot stigens mark
in i den djupaste skog
med den härligaste fågelsång
Vindens friska andetag
i lugnet vi går i
i en frisk värld
går du
där går jag
det jag ser
i en vision
i en dröm
i en syn
så härligt lätt
Så vacker
i mörkrets skog
i kvällens insomning
vandrar vi hemåt
för att ses snart igen




Fri vers av Malin Johansson
Läst 292 gånger
Publicerad 2004-12-14 21:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
drömmande dikt
bra
2004-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.