Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg?



Förvillande vägar
korsningar som säger stopp
tittar upp
omedvetande om
det som komma skall
Förvillande vägar
i steg som framåt travar
vilsna ögon
som sveper förbi
verklighetens värld








Fri vers av Malin Johansson
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-12-15 12:58



Bookmark and Share


    empty_sky
så kan man känna ofta
2004-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.