Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara massa ord nsom behövde skrivas.


Kriget om oss.

Som jag, som du, som vi
Som oss.
Som någon att hålla om
någon som du.

Du kände inte mig
jag kände inte dig
Men du, jag, vi kände
Det.

Känsla, känslor
att känna, minnas.
Att existera.

Att finnas, att försvinna
att simma
med huvudet straxt över ytan.
Att förnimma, att vinna
något.
Du, jag, vi, oss.

Att slåss.
Jag vill veta, sluta tro.
Sluta vara barn
i för stora skor.
Vill kriga, blöda, vinna
för oss.
Aldrig sluta slåss.




Fri vers av Idefix
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-16 13:47



Bookmark and Share


  coffe
skön text jag känner igen ochden skänker eftertanke. helt enkelt för bra för att vara sann.kramc fotsätt så
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Idefix
Idefix