Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett knytt.


Längtan fyller vardagen.
Mina dagar är dimmiga och grå.
Önskar du stod vid min sida i knottnätter och disig sommargryning.
Genom pepparkaksskymning och fyllegråt, ljusstöpardagar, psyknätter, ångest och sommarnattsbad.
Över mörkgrön mossa och under snötyngda vintermoln.

En godartad drog är din person.
Här sitter jag bland höstlöv och sensommarfrost och när ett blivande beroende.
Vill hålla sin hand, som voro du utav spunnet glas, i nätter av feberfrossa och höskördsdagar.
Om ditt liv vet jag föga med sinnet förnimmer ditt hjärtas intention.
Du är, var, och för mig, förblir.

Godhjärtad.
Levande.




Fri vers av Idefix
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 11:23



Bookmark and Share


  coffe
åå härlig och mjuk..
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Idefix
Idefix