Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dikter av Majakovskij

Röken fyller rummet.
Vi älskar.
Vaggandes.
Kramandes.
Sittandes.
I varandras knän.
Röken spränger mig.
Delar substans från IQ och minnen.
Smetar ner oss.
Minnena?
Borta!?!
Vilken tur!
Vilken jävla tur!!!
Han röker ovanför mitt huvud.
Elden är slut.
Vi måste hålla den sista vid liv.
Hans kind är sträv.
Han har stannat för länge.
Han ger mig cigaretten.
Jag drar några, fem-åtta-elva bloss.
Lungorna gillar det.
Han kysser mig.
Han smakar nikotin.
Jag ger honom cigaretten tillbaka.
Han suckar.
Små underliga ljud genom min hörselgång.
Det är slut.
Jag kysser honom.
Sakta.
Ivrigt.
Sant.
Kanske falskt.
Han ler.
Jag är hög.
Jag går in i honom!
En kvinna kan gå in i en man!
Se!




Fri vers av Annuschkan
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-11-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annuschkan