Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatälska

H a t ä l s k a
Världen
UPP och NER
UT och in
smärta
Gråt.
Nerstampat hopp.
Förvirring
Ivrig.

k ä r l e k . . .
gråtfloder,
som blir sjöar,
som växer till hav.
Hav som smakar salt.

Hud mot hud.
trösta mig
älska.
ont ont ont
Dö?
fuck no.
I\'m a fighter
I\'ll get over it

Dumheter
uppgiven tröttoro
Glädjetårar förvandlas till hysterisk längtan
Frustration.
Hoppälska och troönska

Du & Jag
hand i hand
Återigen hud mot hud
Känslostötar

P a t e t i s k t
jag är patetisk
Ung och dum
Naiv.

Drömglömma
glömma att älska hoppdrömma
Make me one
Make me hole.
You\'re stupid
Get over it
H a t ä l s k a




Fri vers av Saga för alltid
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga för alltid
Saga för alltid