Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja visst vandrar vi runt.


Mitt ingenting

Vad ska man säga när när orden verkar ha tatt slut?
Ändå kan jag inte längta till förut.
Du och din jävla look,
De enda ljud som kommer är kvävda suck.
Dikten kanske verkar fånig och dum
men jag vandrar ju bara runt i ett tomrum.
Utan säng och utan någon växt,
Vad fan är det här för en jävla text?
Tror att jag kan skriva, att jag har nån slags talang,
men det är ju bara ord i en lång harang.
Alla kan vi prata och skriva
och alla kan vi glädje försöka sprida.
Jag kan varken dera
Öppna dina ögon och se världen och ännu mera!
Men lilla jag kan inte en se mig själv leva,
jag verkar bara runt i ett tomrum treva.
Nu skrattar Elin
men min \"talang\" är inte som din
jag är bara ett simpelt ingenting.




Fri vers av Saga för alltid
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-11-25 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga för alltid
Saga för alltid