Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer man inte överens med sin mamma.


\"The world\'s greatest?\"

Hur fel kan det egentligen gå?
Dåligare humör än så här kan man ju knappast få.
Ett kroppspråk som ingen kan förstå
Vadå tuff och rå?
Det verkar ju som att ingen annan än du fanns
Vi kan inte ens skratta tillsammans
\"The world\'s greatest\"? GO TO HELL!
Vi håller nog inte ens sams på världens finaste lyxhotell.
Varför är det så?
Kan vi inte låtsas att vi älskar varann lite ändå?

Humorn som vi absolut inte delar,
den ene skrattar ju bara när den andre felar.
Jag försöker, drömmer och hoppas
\"Nej, nu ska hennes drömmar minsann stoppas\"
\"Tror du att jag hade det så bra som du?\"
Det är lite svårt att jämföra då och nu!

Lev i klyschan om du tror att du finner några svar
Hoppas jag har tålamod nog att stanna kvar.




Fri vers av Saga för alltid
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-11-26 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga för alltid
Saga för alltid