Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gladsmärta

Gladsmärta
Vill glömförlåta
Ihopkurad som en boll

Smala änglar i snön.
Auran är lila.
Dina ögon är mjölksvarta,
mina är vitguld.

Machosnäll och snyggful
Minigammal och generösrik
Jahopp, här står du och röker.

Lugnoro
Slänga saker i marken och vrålhata.
Krossat glas
Krossat hjärta

Krypa in i vänstra hörnet
tyckasyndom-migsjälvgråta.
Liten och coolfeg
Drömmar om snö, snödrömmar.
Kallvarma händer

Händer i symbios
Min lilla, din stora.
Din varma, min kalla.

vinterlandets kyliga eldgnista
Ditt jävla vackra leende och metallbit.
Vem vill kyssa i metall?

J a g v i l l . . .

Varenda millimeter och kroppsdel
Hårdkyssa ömt av kärlek
Make my day
Hatälska ännu mer.




Fri vers av Saga för alltid
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-11-17 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga för alltid
Saga för alltid