Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( en känsla som tär, är det bara jag som ensam den bär )?!


Känslor eller inte

Du ger mig
dina ögon
i dina blickar
Du ger mig
din hand
jag vet att
du vill hålla om mig ibland

Jag ger dig
mina ögon
i dina
Jag ger dig
min hand i din
men ändå
en känsla av
att du inte vill bli min

Närheten går inte att undvika
när vi söker oss
till varandra
öppet ibland alla andra

Du ger mig en kram
som gör så ont
så nervpirrande
ont
Jag ger min kram tillbaks
likt hjärtat som öppnas
slagen för dig
men en känsla
av att ditt hjärta
inte slår för mig

dina ögon
din hand
din värme
din närvaro
i bara din kram





Fri vers av Malin Johansson
Läst 200 gånger
Publicerad 2004-12-16 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.