Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte heller denna betyder nåt. Jag ber om ursäkt.


Varför är det så viktigt att berätta för folk att man druckit?

En släpig whiskeyröst når mina öron.
Det är Leonard Cohen i iTunes.
Han tar mig med på en resa, som jag laddat hem olagligt.

Hallelujah.

En yngling, eller bara ett yngel?




Övriga genrer av laissez_faire
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-11-18 00:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Få texter är lika klara som ett glas kallt vatten o fyra isbitar i
2013-06-27

    Rieke
... men så handlade visserligen inte alltihopa om att be om ursäkt... eller?
2006-11-27

    Rieke
Min mamma har alltid sagt att varje gång jag ber om ursäkt, bekänner jag ett misstag och sådant FÅR BARA INTE HÄNDA, anser hon.
På ytan och i hennes närvaro håller jag alltid med, men såhär bakom poeter.se´s bekväma, semi-solida portar kan jag gärna erkänna att även JAG måste be om ursäkt ibland.
Nog håller jag med de andra om att en ursäkt i detta läge borde förbannas, men det gör inte ursäkten mindre giltig.
Istället kan du få smaka på en sådan här: Ursäkt godtas.
Hihi, smakar det inte FÖR DJÄVLIGT!?!
2006-11-27

    Per Lindblom
Håller med föregående kommentator... sluta be om ursäkt, yngling! Du skriver alltför bra för det. Håll stilen.

Mvh
/Per

(med för närvarande 24878 spår, 72,4 dagar, 140,03 GB i iTunes. Hela min tillvaro känns på något vis olagligt nedladdad. Kanske är Guds fel, kanske är det vinet?)
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire