Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på fyllan, som vanligt. Den är inte färdig, men jag orkar inte tänka mer. Chipp och hej.


Påbörjad, men inte avslutad.

Jag var i Amsterdam,
förra sommaren,
tror jag,
men,
jag minns inte, för
det var så länge sen,
eller är det kanske,
tentaklen,
som expanderat i mitt,
tankerum,
och fått mig att glömma denna
semesterstund?
Hursomhelst är det lagligt där,
till skillnad från här,
att mätta sitt syndbegär.
För i Sverige är,
det tabubelagt,
att bo i en knarkarkvart,
och sova till tre
på eftermiddagen.

Nej, här ska man jobba och,
vara produktiv,
vilken jävla stil,
vara positiv,
för sitt svenneliv.
Och marijuana är en,
fara,
som bör vara,
bannlyst och förbjuden,
hatad likt juden,
i Nazitysklands
storhetstid.




Fri vers av laissez_faire
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire