Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt?


Till Dig.

Min kära,

Du är lite vindögd, men vad gör det?
- Det blåser ändå åt mitt håll.


Och ja, ditt ena ben är kortare än det andra, så att du alltid lutar litegrann, men det spelar ingen roll.
- Jag är gärna din stylta.


Din ena hand saknar alla fingrar utom ett, men det är ok.
- För runt det har du mig lindad.


Din kropp saknar helt känsel, men ta det bara lugnt.
- Jag har redan tillräckligt med känslor för dig.


Det är sant, du kanske inte är någon Einstein, men den enda relativitetsteori jag bryr mig om är
- Relationen mellan dig och mig.


Så det gör inget att du dreglar ner min kudde om nätterna,
för när jag ger dig ditt svampbad på mornarna vet jag att,
sålänge vi är tillsammans

- Kan jag snart kassera ut din livförsäkring.




Fri vers av laissez_faire
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-11-29 09:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är just därför som folk som jag visserligen försäkrar skräpet i hemmet men inte det mest värdefulla, livet
2008-05-27

  phew
HAHAHA, så typiskt dig!!! Du bara förstör allting tillslut. Jag tänkte, men shit.. där är han ju, den Ola som han inte visar för ngn.. och sen, Ah, där kom den, det oväntade slutet, rättvridande slutet :P
2008-05-21

    JJ VIP
Lite fy skam humor över det här, förmodligen lika förbjudet att skriva att den var bra..... en rebell vaknade just i mig - den var bra!! Mvh. JJ.
2007-01-11

  Nanno
hehe..skön text..speciellt slutet
2006-12-06

  Esset
Skööön!! blev lite för romantisk ett tag..men slutet fixade allt! ;) well done
2006-11-30

  Troll ॐ
vackert.. ger en känsla av aldrig behöva oroa sig för något.
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire