Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satir, eller bara en nattmacka?


Idag såg jag en tampong på gatan...





... Det var först då jag insåg,

att Samhället också blöder.












Övriga genrer av laissez_faire
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-11-29 01:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
häromdagen såg jag ett knullgummi uppträtt på en gren något över huvudhöjd, var ute och gick med mor och kan bara hoppas att allt hon såg var de vitsippor hon var ute efter att som fästa på film, fast med digitalkamerans hjälp härvidlag
2008-05-02

  Nanno
väldigt bra liknelse..
2007-02-10

  lodjuret/seglare VIP
* * * * * + *
2006-12-05

    pladask
ojoj. paralleller från det lilla till det stora. snyggt och smart.
2006-12-04

    Per Lindblom
Rödspräcklig urban insikt.
2006-11-29

  Davidoff
Bra liknelse det där.
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire