Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativitetsteori i praktiken.

På min mors kylskåp sitter en magnet med texten

Även en resa på tusen mil måste börja med ett enda steg.

- Men kylskåpsmagnetsfolket har glömt att;


Även ett enda steg, kan vara en resa på tusen mil.




Övriga genrer av laissez_faire
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-11-22 01:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tänkvärd lik stelheten i den övriga världen
2008-08-08

    Bostik
sjumila-stövlarna eller hur det hette?
2006-11-27

    Rieke
... WHAT THE..?!!
Men vad GÖR DU, människa?
Akta dig så att man inte söker upp dig och tvingar dig att skriva långa sanningar i ditt eget blod.
Ju klipskare man är, desto pålitligare försvar måste man ha, möjligen i form av en kniv, eller - varför inte- en lans...
Det måste du ordna!
2006-11-27

  navigo
Sannerligen. Klokt.
2006-11-26

  Davidoff
Så sant så...

Bra skrivet....
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire