Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinet finns sanningen, sägs det....



.... Men där finns även,

Frågorna.




Övriga genrer av laissez_faire
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-11-18 01:28



Bookmark and Share


  navigo
In vino veritas... en del säger att sanningen finns hos barn och fyllhundar.
Finns det svar utan fler frågor?
2006-11-26

  Davidoff
Hoppas du hittar svaren på frågorna i vinet nästa gång

Bra skrivet
2006-11-22

  ohpeople
Många av dina texter bär många frågetäcken, det finns förmodligen en berättelse bakom var och en av dem. Det ger lite mer djup, jag tycker det är intressant och spännande!
/Cissi
2006-11-20

    Rieke
förresten så litar jag mer på frågor än på svar
( den s.k " sanningen" är den värsta boven av alla)
BRA SAGT, bäste fransos!
2006-11-18

    Rieke
hej hanna
... om en endaste liten ynka flaska vin kan svara på din fråga, kan jag som är professionell utövare i drickande, berätta för dig att du OMÖJLIGEN druckit för mycket.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire