Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från ett kraschat förhållande (nån gång för 100år sen)


Andra gången II

Drick, drick, drick
såja drick tills du somnar
så din fest tar slut
och min kan börja




Fri vers av ospray
Läst 505 gånger
Publicerad 2004-12-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray