Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helknasig. Innehåller en massa nödrim. :p Skrevs när jag var flum, märks det? :D


Gubben med den lustiga hatten


En gubbe
sitter i skogen på en stubbe
På huvudet har han en hatt
som han fått av en katt
Den är ful
röd, brun, lila, gul

Gubben gillar skogen
mycket bättre än krogen
Ty i skogen kan han sitta
och bara titta
På alla fina djur
och en vacker natur

En gubbe
sitter i skogen på en stubbe
Han dricker kaffe




Fri vers av Malin Hy
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:41



Bookmark and Share


  MW
vilken fin, påminner om den lilla lilla gumman.. måste säjja att ja tycker om din bild, mkt fint ljus på den!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy