Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara utan bil.


Bilen

Att vara utan bil är inge kul.
Har aldrig behövt vara det förrens nu.
Men jag stog inte ut, gick och köpte mig en ny.
Äntligen kan jag åka som jag vill.
Bara att veta att den står utanför huset,
gör mig glad.
Skulle jag behöva den,
så är det bara att gå ut och ta den.
Jag kan åka vart jag vill,
när jag vill.
Är inte beroende av någon annan.
Vad skönt.
Ska nu vara rädd om den.

18/11




Övriga genrer av Evahh
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-11-18 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evahh