Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hund

Min hund är hemma.
Operation på onsdag.
Visst är jag orolig,
men jag litar på min vetrinär.
Säger han att det ska gå bra,
så gör det det.
Vad skönt,
min vovve blir kvar ett tag till.
Det han gjorde idag, gjorde henne så glad,
mig med.
Alla hemma var glada.
Vår Laika ska bli bra,
vara kvar,
här hos oss.

En väldigt glad matte




Övriga genrer av Evahh
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-11-20 21:19



Bookmark and Share


  Arcadia1
Vill du ha en vän? Köp en hund!
Ger mina varmaste hälsningar till Din fyrbenta vän.
Min gamle labrador med sina tolv år på nacken hänger
med. Gud vet hur länge. Jag, precis som Du, kan bara
be och hoppas.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Evahh