Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hund och jag reser, vet ej hur den resan slutar

Min första egna hund,
bara min,
ändå familjens.
Nära o kära
gillar henne.
Go o snäll
har hon alltid varit.
Hon möter mig i dörren
när jag kommer hem.
Viftar på svansen och vill
ha mat.
Vi har rest på kurser ihop,
kommit hem igen,
glada och trötta,
men nöjda.
Men imorgon
gör vi en resa,
vi inte vet vart den slutar.
Men hur den än slutar,
så slutar jag aldrig att älska denna hund.




Fri vers av Evahh
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evahh