Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens väntrum

Sitter i dödens väntrum,
Får kanske besked imorgon.
Eller en annan dag.
Detta är jobbigt,
för hela familjen.
Det berör dem omkring oss.
Det berör oss.
Jag vet att jag kommer att
bryta,
bryta ihop.
Men jag vet ochså,
jag kommer att
gå,
gå vidare,
med mitt liv.
Sista fina kortet,
har sin hedersplats.
Ser det på morgonen,
ser det när jag kommer hem,
ser det innan jag lägger mig.
Så kommer det för alltid att vara.
Dödens väntrum,
är inte bara när människor
är sjuka.
Utan ochså
när ett älskat
husdjur är sjukt.
Förberedd är jag,
men sorgen blir stor ändå.
Vetrinären ska kolla,
kolla min hund imorgon.
Så inatt blir ingen rolig natt.
Jag hoppas och håller mina tummar,
att det går att ta bort dessa knölar.
Jag älskar denna hund, min första egna hund.




Fri vers av Evahh
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evahh