Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1993


I fjäderlätt dvala

Du väcker min lusta

Du befriar mig från gravitationen
och frigör mina sinnen

Mina porer öppnas och ångar
pockande på din beröring

Endast ett sista hölje håller
den ultimata extasen
och själens totala eufori kvar i sin puppa

som i fjäderlätt dvala




Fri vers av Soffipropp
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-11-19 18:31



Bookmark and Share


  Agnes
Har läst några av dina texter och denna blev genast min favorit. Hudnära och utlämnande. Riktigt bra skrivet!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp