Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-09-04


När tar livet slut?

När livet hänger på en skör tråd,

... när min älskades, älskade pappa
ligger sängbunden, ensam och förvirrad ...

... och när alla runt omkring rusar på
som om det varken gjorde till eller från
vad de säger och gör.

Vad hände med kärleken,
den mänskliga omtanken och värmen ...

... närheten till det trygga och familjära?

När allt är reducerat till ett beroende av människor
utan några band, eller kännedom om vem man är ...

... är inte livet slut då, så säg.

Om än bara tillfälligt förlorat.




Fri vers av Soffipropp
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp