Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


Livspuls

Jag kan precis börja skönja
min egen livspuls,
min egen livsmelodi

Jag måste anstränga mig
för att för att urskilja den ur all annan musik

Tiden är inne.

Det kommande stycket i musikalen "Mitt liv"
är en aria, som jag måste sjunga själv

För att någonsin igen kunna sjunga i samklang
med någon annans stämma

Jag är förlamad av nervositet,
upprymd och exalterad

The show must go on!




Fri vers av Soffipropp
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp