Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


En patetisk stackare

Har skämts och hållit allt för mig själv

lidit i tystnad
hållit uppe fasaden.

Till vilken nytta?

Nu är förseglingen bruten,
jag pratar och det bara rinner ut
utan eftertanke ...

... och målar upp en bild av en

hopplös
vilsen
mållös

... person som jag inte vill kännas vid.

Men sagt e sagt och går inte att ta igen
så nu sitter jag här och känner mig

blottad och smutsig.




Fri vers av Soffipropp
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp