Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-08-31


Ta i mig!

Jag skälver så vackert i dina händer

Det rister i mig, ilar och bränner,
surrar, kittlar, pirrar

Håll fast mig!
Kyss mig, slicka och sug

Ta mig så hårt och bestämt
att jag drunknar i din lust och åtrå

Lyft mig med dina trånande, krävande händer

Kom med mig!
Vi flyger, faller, dyker, svävar

Blundar...
darrar, skakar, skriker, skrattar, strålar

Och fånga mig sen ömt och kärleksfullt,
när jag landar,
med min kropp, min själ, mitt hjärta
fyllt av dig

Efter vår alldeles underbara kärleksexplosion




Fri vers av Soffipropp
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp