Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En uttorkad fåra

Du är som en porlande bäck
glittrande, spegelklar

och jag är fåran som omsluter dig

Obekymrat rinner du förbi

Men kvar finns jag
som ett minne av vår kärlek

En uttorkad fåra som väntar på floden




Fri vers av Soffipropp
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-19 18:35



Bookmark and Share


    Anna Lundgren
"Obekymrat rinner du förbi" - väldigt målande beskrivet. Klarar fåran av floden kan man undra?

kram
Anna
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp